søndag 18. mars 2012

Dåp

Til Joruns Hobbyhjørne, har det nå blitt mye invitasjoner og bordkort.  Vi i designteamet har laget masse variert til inspirasjon til dere som skal ha selskap.  Ta en tur opp i butikken å få tips og hjelp til spesielt bordkort om du har behov.


Denne saken her er enkel å lage, og til bryllup hadde det jo hvert ypperlig med en liten bjelle inni.
Invitasjonen her er veldig enkel,  den er laget i ca 10x10, med panel punchet ut med Martha Stewart punch.  Dersom en ønsker er det jo bare å dekorere litt mer på fremsiden og inni.

4 kommentarer:

Riet sa...

So gorgeous Monica.

Hugs Riet.xx

Linda sa...

Kjempe flotte. Enkelt og genialt :)

Linda sa...

Takk for hyggelig gratulasejon :). Var koselig i går ja.

annes paperfun sa...

Så flott bordkort og invitasjon du har laget!
Bordkortet knallstilig!!

Ang. Tims kurs så trenger du ikke å ha så stort sortiment men noen ting er jo kjekt å ha for å kunne teste disse teknikkene... det jeg liker veldig godt med dette kurset er at han viser oss hvordan han jobber med f.eks. sverting av kanter.. flere måter å bruke distress ink puten etc.... Man trenger ikke å lage disse tagsene heller...du får mye info for pengene (koster ca 200,-) og man har disse videoene "forever"...kjekt å kunne se på disse senere når man f.eks. har kjøpt seg mer utstyr. Du får også mye info om ulike stempelputer og hvilke stempelputer som passer til ulike materialer man stempler på.
Liker du stempling og ulike teknikker så vil jeg anbefale dette kurset.
Ønsker deg en fortsatt fin dag
Klem, Anne